OVER ONS! Wat is IFS?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons verhaal! Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sem Gerrits en ik ben de oprichter van IFS. Ik ben een student & ondernemer en heb tijdens mijn studie veel geleerd zowel theoretisch als praktisch op het gebied van E-commerce en search engine marketing. Ik heb een studie gevolgd op de TIO University of applied sciences waar ik alles heb geleerd over SEO - SEA en E-commerce.

 

Voordat ik ging studeren was ik al veel bezig met e-commerce, online marketing en webdesign. Ik zit op dit gebied dus ook nooit stil en ben altijd bezig met mezelf nieuwe dingen aan te leren. Ik heb in mijn verleden al vaker vrienden en kennissen geholpen met het designen en opstarten van websites / webshops, maar toen ik er meer over ging leren tijdens mijn studie en er dieper op in ging, begon ik het steeds leuker te vinden en wilde ik er alleen maar meer over weten. tot op een zeker moment dacht ik.... "waarom leren we deze skills alleen om als werknemer toe te passen voor een bedrijf, als ik zelf ook meerdere bedrijven kan helpen met mijn kennis en mijn skills?" vanuit die gedachten ben ik begonnen met het oprichten van IFS en heb ik mijn Google online marketing certificaat behaald. Ik heb mezelf de doelstelling gegeven om zo veel mogelijk ondernemers te helpen en te assisteren op het gebied van online marketing.

 

Dit moet natuurlijk voor beginnende en kleine ondernemers betaalbaar kunnen zijn, vandaar dat ik met studenten wil werken welke een google certificaat behaald hebben en ook helemaal up to date zijn met hun kennis en ervaring op dit gebied. zo houden we de prijzen lager dan standaard en kunnen we meer persoonlijk en op maat werken met onze klanten. Want natuurlijk staat bij ons de klant centraal, en denken we graag met u mee.

Het lijkt me erg leuk om met u in contact te komen om uw verhaal te horen! 

Neem gerust contact op met ons! 

Sem Gerrits

Oprichter

directeur IFS

WHY?

IIFS staat ervoor dat elke onderneming een eerlijke kans verdient!

Het is moeilijk voor beginnende ondernemingen of fysieke (offline) ondernemingen om mee te komen in de online wereld. Er zijn vele factoren welke meespelen om een goede website te hebben waar vele mensen al snel overheen kijken of simpelweg niet weten. Door deze ondernemingen te helpen geven wij een enorme boost aan hun online vindbaarheid en hun naamsbekendheid. Dit zorgt ervoor dat de onderneming beter kansen heeft op online gebiedt en daardoor betere / gelijke kansen heeft om online succesvol te zijn. Zeker in moeilijke tijden zoals de corona pandemie is het erg van belang dat de ondernemers ook online door kunnen! Hier helpen wij hun graag bij door betaalbaar en professioneel werk te leveren.