SEO / SEA

Online vindbaarheid via zoekmachines is vaak cruciaal voor het genereren van traffic op uw website. Dit betekend dat de ranking die u heeft bij een zoekmachine als Google een grote rol speelt bij uw vindbaarheid! De algoritmes van deze zoekmachines blijven constant veranderen. Vandaar is het van belang voor uw website om hierop aan te blijven passen.

 

Gelukkig weet het SEO team van IFS alles over zoekmachines en blijven wij telkens up to date van alle eventuele veranderingen binnen de zoekmachines. Wanneer wij onze kennis en skills combineren met uw marktkennis, kunnen wij uw website verbeteren zodat deze optimaal aansluit bij het algoritme van Google, en krijgt u meer bezoekers op uw website! 

Search Engine Optimization

Hoe wordt ik beter vindbaar op google voor mijn doelgroep? 

Geen paniek! U bent niet de enige met deze vraag. Het gespecialiseerde SEO team van IFS helpt u hiermee! 

Door onze specialisten voor uw onderneming aan de slag te laten gaan zorgen wij ervoor dat u niet alleen hoger in de resultaten pagina van google komt, maar blijven wij uw vindbaarheid verbeteren zodat u boven aan blijft. 

Ons SEO team gaat persoonlijk onderzoek doen naar hoe wij uw onderneming kunnen boosten, en wat hiervoor nodig is, zodat wij dit direct kunnen toepassen. 

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan of hoe wij u precies kunnen helpen? Neem dan nu contact met ons op, en dan beantwoorden wij al uw vragen.

Onderzoek:

wij onderzoeken o.a de juiste zoekwoorden voor uw onderneming welke uw vindbaarheid optimaliseren!

Analyse:

De voortgang van uw SEO wordt continue geanalyseerd door onze SEO specialisten zodat zij meteen kunnen bijsturen. Ook heeft u hierdoor de mogelijkheid om de voortgang bij te houden

Toepassing:

Na een goed onderzoek gaan de SEO specialisten van IFS aan de slag, en kunt u zich weer focussen op uw corebusiness! 

Stijging:

Uw SEO wordt bijgehouden en uw website komt steeds hoger te staan in de google search page! Nu is het belangrijk om uw bezoekers om te zetten in klanten. Heeft u hier moeite mee? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, en helpen wij u verder!

WAT HEEFT U ERAAN?

Gratis clicks
Makkelijk te vinden
Meer klanten
Meer omzet
Organische conversie
goals-png-11553961077vzjdpzosst_edited.p

Search Engine Advertising

Boven in de google ranglijst te vinden zijn voor jouw doelgroep?

Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren) is de manier om dit te bereiken. Door SEA toe te passen betaal je om boven aan google te staan en daardoor de beste vindbaarheid te hebben. 80% van de de internet gebruikers in de wereld klikken op de eerste website die ze zien wanneer ze iets zoeken, Loop deze mensen niet mis en onderneem NU actie om je traffic en conversie te verhogen! IFS is gespecialiseerd in het opstellen SEA campagnes, hierdoor hoeft u niet zelf voortduren de campagnes in de gaten te houden, maar kunt u dat gewoon aan ons overlaten. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen, en het meeste uit uw campagnes kunnen halen.